Parametry
Typ | Długość [mm] |
Głębokość [mm] |
Wysokość [mm] |
Powierzchnia użytkowa [m2] |
---|---|---|---|---|
60 | 645 | 850 | 1370±30 | 1 |
90 | 945 | 1,6 | ||
130 | 1345 | 2,3 | ||
NW | 1,8 | |||
NZ | 1,8 |
UWAGA!
PRODUCENT ZASTRZEGA SOBIE PRAWO DO ZMIANY PARAMETRÓW TECHNICZNYCH URZĄDZENIA
* – Bok: 20mm
** – Wartości podane dla temp. odparowania -10oC, skraplania +45oC, temp. otoczenia +25oC, wilgotności względnej 60%.
- 3 wersje: chłodnicza (CH), grzewcza (GR) i neutralna (NE)
- Konstrukcja z blachy malowanej proszkowo
- Obudowa drewniana
- Szyby boczne, górna i przednia zespolone z sitodrukiem (srebrnym lub czarnym)
- Szyba przednia montowana na magnesach, zabezpieczona linką
- Profile srebrne lub czarne
- 3 rzędy podświetlonych półek: szklanych (CH, NE) lub ze stali nierdzewnej (GR)
- Oświetlenie LED
- Tylne drzwi zespolone, przesuwne (z wyjątkiem RF 60 – drzwi szklane, uchylne)
- Chłodzenie wymuszone
- Zakres temp.* dla CH:+4 ÷ +10°C
- Zakres temp.* dla GR: +40 ÷ +90°C
- Automatyczne odparowanie skroplin
- Higrostat (osuszacz)
- Wersja na czekoladę i praliny
- Agregat zewnętrzny (AZ)**
- Zabudowa indywidualna (DZ)
- Nawilżacz ultradźwiękowy (NAW) (z wyjątkiem RF 60)
- Blat ze stali nierdzewnej
- Termometr w lampie
- Panel dolny frontowy podświetlony
- Kółka